Miről szól?


A Felfedezések a Bibliában  tanulmány a Biblia legcsodálatosabb igazságaiba nyújt betekintést! A tematikusan felépített 28 részes sorozat nagy segítséget nyújt, hogy jobban megértse a Bibliában rejlő mondanivalókat, Isten üzenetét. A teljes egészében Bibliára épülő, egyszerű magyarázatokkal kiegészülő tanulmány átfogó képet ad a Biblia tanításairól és annak gyakorlati alkalmazásáról.

Kinek ajánljuk?


Tanfolyamunkat elsősorban olyan felnőtteknek ajánljuk, akik most ismerkednek a Biblia csodálatos és titokzatos világával, de természetesen azoknak is, akik nagyobb tapasztalattal forgatják már ezt a könyvet és újabb ismereteket szeretnének felfedezni benne.

 

 

Miről szól?


Az Élet-vezetés tanulmány az autóvezetés párhuzamával kívánja bemutatni életutunk örömeit, nehézségeit és buktatóit. Az egyszerű felépítésű, 10 leckéből álló tanfolyam a fiatalok nyelvezetén fogalmaz meg felbecsülhetetlen bibliai tanácsokat amelyek egy boldogabb, „koccanás-mentes” úton vezetnek el a végső Otthonunkba.

Kinek ajánljuk?


A tanfolyamot olyan fiataloknak ajánljuk akik életüket megfontolt döntésekre szeretnék alapozni.

 

 

Miről szól?


Az Egészséget az életnek tanulmány célja, a fizikai, lelki és mentális egészség bibliai alapelvekre épülő elősegítése. Ez a 16 leckéből álló sorozat bevezeti a bibliai elveken alapuló NEWSTART egészségprogram titkaiba, és megmutatja hogyan alkalmazhatja azokat a mindennapi életében úgy, hogy az egészséges életmód az életformájává váljon.

Kinek ajánljuk?


A tanfolyamot mindazoknak ajánljuk akik többet szeretnének megtudni az egészséges életmód rejtelmeiről.