Keresés

apa

apa


Cikk
Amikor nehézségek és kétségek vesznek körül, idézd fel azokat a kedves emlékeket, eseményeket amelyek sokat jelentettek Neked az életedben. Amikor telnek a hétköznapok, munkánk és kötelességeink végzése közben megfásulunk és belefáradunk a küzdelmekbe, a negatív gondolatok gyakrabban megtalálnak minket és ezt sugározzuk a környezetünkre.
Cikk
A minap belém nyilallt a felismerés: „Jaj nekem, már a nyár fele eltelt! Megvalósítottam mindent, amit idén nyáron szerettem volna? Kellően kipihentem magam és frissen felvértezve fogadom a szeptembert?”
Cikk
Ha az őrzőangyalommal találkozom, lesz egy kérdésem hozzá: Hányszor toporgott türelmetlenül mellettem, hogy végre szólaljak meg és tegyek bizonyságot Isten irántam való szeretetéről.
Cikk
Amikor gyermekeinkkel családi nyaralásra mentünk, tudtuk, hogy az út hosszú és fárasztó lesz.  A gyermekeink gyakran kérdezték „milyen lesz az a hely, ahova megyünk, mit fogunk ott csinálni, lesznek más gyerekek is?
Cikk
A józanság különösen izgalmas manapság! Olyan sok furcsa véleményt hallunk manapság, olyan furcsa eseményeket tapasztalunk. Hogyan mondhatja valaki hogy józan a gondolkodása.
Cikk
Egy jó szokás kialakításával sokkal többet segíthetünk másokon, mint gondolnánk. Saját tapasztalatból tudom.
Cikk
Tesztelték és pozitív lett! A diagnózis egyértelmű, a vírus megtalálta és tápláléknak tekintette a testét. Eleinte csak láztünetek, majd, ha sikerül birtokba venni a tüdőt, nehéz légzés, általános gyengeség.
Cikk
Ismeritek ezt a kis versikét? Kislány korunkban mindnyájan beírtuk a barátnőnk emlékkönyvébe és rózsákat rajzoltunk köré.
Cikk
Lehet-e feszültség Isten egyházában? Elvárható-e, hogy mindent egyformán lássunk? Ha nem, hogyan viszonyuljunk azokhoz, akik más álláspontot képviselnek?
Cikk
„Hát, drágám, te legalább megélhetted, milyen az, amikor valaki szeret.” - csendben, fáradt mosollyal hallgattad, ahogy tovább fejtegette, hogy másoknak mennyivel rosszabb, és bár akkor is tudtad, hogy igaza volt...