Cikkek

 
Cím    Dátum 

Léleképítő Június 03.

Mert a szívnek teljességéből szól a száj

Isten a beszéd képességével áldott meg, és mi a szavainkkal kifejezünk információt, gondolatokat, vagy érzések, érzelmek, hangulatok húrjait pendítjük meg, amelyek lehetnek jók és rosszak, kellemesek és fájóak.

Léleképítő Június 02.

A cél, amilyenné válni szeretnél...

Van célod? Milyenné szeretnél válni? Van egy ötletem :)

Léleképítő Június 01.

Vállald fel önmagad

Sokszor emlegetjük, hogy milyen nagy bűnt követett el Ádám és Éva, amikor ettek a tiltott gyümölcsből. Ezen cselekedetük volt az, ami mind a mai napig óriási hatással van világunkra, hiszen ez volt az első bűn a Földön, és azóta kezdett elterjedni a bűn.

Léleképítő Május 31.

Én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig

Vajon gondolkodtunk e már azon, hogy kikhez is intézte Jézus ezt a felhívását?  Úgy vélem, nem túlzás kimondanunk, hogy alapvetően mindenkihez. Ebben a békétlen világban a fenti igevers szempontjából vajmi keveset számít, hogy valaki idős vagy fiatal, férfi vagy nő, vallásos vagy ateista, hiszen létezik egy olyan általános probléma, mellyel jószerivel a föld minden lakójának szembe kell néznie valamely életszakaszában.

Léleképítő Május 30.

Pünkösd jelentősége

Különösen fontos számunkra szeretteink utolsó szavai, ha eltávoznak. Sokat gondolunk rá, ha kért valamit, mindent megteszünk, hogy teljesítsük.

Léleképítő Május 29.

Mert nem beszédben áll az Isten országa, hanem erőben

Szöveg… Nagyítás... Vetítés... Duma... Halandzsa… Ugye tudnánk folytatni a sort! Milyen meglepően sok szót használunk a verbális szemétre! Szinte észre sem vesszük, ha már nem is figyelünk igazán arra, ami körülöttünk szól. Sokkal inkább elfoglalnak bennünket saját gondolataink, meg az, hogy kitaláljuk, vajon mit is akar az a másik ezekkel a szavakkal elérni...

 
Léleképítő

Biztonságérzet

Május 14.

Vegán isler
2017. Január 04.
Jézus szemeivel látni
2018. Augusztus 28.

Keresés a cikkekben