Cikkek

 
Cím    Dátum 

Léleképítő Október 17.

Ha az Úr nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők!

Az emberek mindig is szerettek eldicsekedni azzal, amit ők csináltak. Nincs is ebben semmi rossz, ha ez a dicsekvés egy egészséges keretek között marad, és nem válik olyan büszkeséggé, mint amilyenről a régi...

Léleképítő Október 15.

Az elkötelezett szolgálat kedves Istennek

Számomra mindig nagy érték volt, ha valaki teljes odaadással végezte a munkáját, bármilyen területen is dolgozzon. Magam is így állok hozzá a feladataimhoz, azokból igyekszem mindig a legtöbbet kihozni a legjobb tudásom szerint.

Léleképítő Október 13.

Add nekem azt a hegyvidéket

A Biblia ősi lapjait olvasgatva időnként egészen modern fogalmakkal találkozhatunk. Ha nem is a konkrét szavakkal vagy kifejezésekkel, de azoknak egy-egy kitűnő illusztrációjával – már amennyiben alaposan végiggondoljuk a leírást.

Léleképítő Október 12.

Vigyázat, valaki COVID-os közöttünk!

Tesztelték és pozitív lett! A diagnózis egyértelmű, a vírus megtalálta és tápláléknak tekintette a testét. Eleinte csak láztünetek, majd, ha sikerül birtokba venni a tüdőt, nehéz légzés, általános gyengeség.

Léleképítő Október 04.

Egyszerű bátorítás

Egy jó szokás kialakításával sokkal többet segíthetünk másokon, mint gondolnánk. Saját tapasztalatból tudom.

Léleképítő Október 03.

A jövő - Isten vele volt a bibliai Józseffel, mert bízott az Örökkévalóban

És az Úr Józseffel vala, és szerencsés ember vala és az ő égyiptomi urának házában vala. Látá pedig az ő ura, hogy az Úr van ő vele, és hogy valamit cselekszik, az Úr mindent szerencséssé tsz az ő kezében:

 
Természet

Milyen csodálatos Isten!

2017. Március 14.

Isten a testet csodálatosan szerkesztette meg, úgy ahogy senki más nem tudta, és soha nem is fogja tudni. Még mindig vannak olyan területei a szervezetnek, a testnek, amit a mai napig nem tudtak...

Hogyan tovább?
Június 06.
Egysejtű élőlények
2017. Április 02.

Keresés a cikkekben