Cikkek

 
Cím    Dátum 

Léleképítő Szeptember 26.

Jeruzsálem

És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé. És a szent várost, az új Jeruzsálemet is láttam, amint alászáll a mennyből az Istentől, felkészítve...

Léleképítő Szeptember 23.

Bárhogy néz ki az út, végig kell menni rajta!

Nem rég valakitől hallottam ezt a mondatot, és azt vettem észre, hogy napközben is ezen gondolkodom. Milyen igaz! Bárhogy néz ki az út, végig kell menni rajta.

Léleképítő Szeptember 16.

Jusson eszedbe!

Ne gondold, hogy a kihívásaiddal Istennek gondot okozol.

Léleképítő Szeptember 10.

A pozitív gondolatok felemelnek

Amikor nehézségek és kétségek vesznek körül, idézd fel azokat a kedves emlékeket, eseményeket amelyek sokat jelentettek Neked az életedben. Amikor telnek a hétköznapok, munkánk és kötelességeink végzése közben megfásulunk és belefáradunk a küzdelmekbe, a negatív gondolatok gyakrabban megtalálnak minket és ezt sugározzuk a környezetünkre.

Léleképítő Augusztus 24.

Halld Izráel - Szeressed az Urat

„... Halld Izráel: az Úr, a mi Istenünk, egy Úr! Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes erődből… (5Mózes 6:1-5, 7).

Léleképítő Augusztus 11.

Nyárközépi pánik

A minap belém nyilallt a felismerés: „Jaj nekem, már a nyár fele eltelt! Megvalósítottam mindent, amit idén nyáron szerettem volna? Kellően kipihentem magam és frissen felvértezve fogadom a szeptembert?”

 
Tanuljunk együtt…

Egyedül Jézus!

2018. Május 22.

Tulajdonképpen egy régi történet, ami szinte naponta megismétlődik. Az édesanya szeretné jóra nevelni serdülő fiát, de szinte hatástalanok a magatartásra, öltözködésre...

Most…
Május 27.

Keresés a cikkekben