Cikkek

 
Cím    Dátum 

Tanuljunk együtt… 2017. Február 20.

Ne add fel!

Előző lakhelyünkön esett meg a következő velem. Jó keresztényként igyekeztem a szomszédaimmal barátságos kapcsolatot kialakítani. Akik hasonlóan éreznek, hasonló tapasztalatokkal szolgálhatnak...

Egészség 2017. Február 21.

Növényi fehérjék és a vérnyomás

Régóta ismert, hogy a vegetáriánus táplálkozás jótékony hatással van a magas vérnyomás kezelésére és megelőzésére. Egy brit vizsgálat most annak járt utána, hogy van-e különbség a növényi és állati..

Egészség 2017. Február 26.

Együnk alacsony energiatartalmú ételeket!

Egy amerikai felmérésben azt vizsgálták, hogy az elfogyasztott ételek energiatartalma hogyan befolyásolja a táplálkozási szokásokat.

Természet 2017. Március 04.

A teremtés csodái - Páratlan szépségű világunk 1. rész

Amikor egy virág bimbózni kezd, sok vegyi változás megy végbe benne.A botanikusok a pigmentsejteket több csoportba sorolják: a klorofill zöld színt, a karotin sárgát, az antocián piros árnyalatot ad.

Boldog Élet 2017. Március 05.

Együttélés vagy házasság?

Sokféle hozzáállású nővel és férfival folytattam beszélgetést a házasságkötés problémáiról. Ahhoz képest, hogy a fiatalok maguk választanak társat, és már nem kényszerülnek alárendelni magukat ...

Természet 2017. Március 05.

A teremtés csodái - Páratlan szépségű világunk 2. rész

Szépen megalkotott mindent a maga idejében! (Prédikátor 3,11) Mi a szépség? Miért van szépség? Miért van szépérzékünk; képességünk, hogy felismerjük a tetszetőst, a szépet?

 
Léleképítő

Hátha…

Június 22.

„Uram, hagyd meg még ebben az évben, míg körülásom és megtrágyázom, hátha terem jövőre…” (Lk 13:8-9, RÚF).

Az ateista filozófia
2017. Március 22.
A kereszténység
2019. Január 25.
Magnéziumot a fiataloknak!
2017. Március 12.

Keresés a cikkekben