Cikkek

 
Cím    Dátum 

Léleképítő Június 28.

Isten közelében, komfortérzet

23. zsoltár A Bibliaszöveg a Károli-fordításból hangzik el. "Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm..." (23. Zsoltár)

Léleképítő Június 15.

Isten kegyelme mindenre elég

Időnként becsap bennünket a tudatunk, amikor azt érezteti velünk, hogy önmagunkban is lám, milyen nagyszerűek vagyunk. Aztán ha áldásként szembe jön velünk Isten valósága, rádöbbenünk, hogy nélküle semmik vagyunk. És ekkor megértjük, hogy Isten kegyelmére van egyedül szükségünk, de az mindenre elég nekünk.

Léleképítő Június 16.

Isten házába mehetek

Isten kegyelméől elérkezett, hogy mehetünk gyülekezetbe. De vajon megyünk-e vagy annyira megszoktuk az otthonlétet, hogy már jó úgy is?

Léleképítő Április 27.

Isten a szabdító

Már több hete karanténban élünk, és csak a legszükségesebb dolgok miatt hagyjuk el otthonunkat. Sokan talán félünk attól, hogy mi, vagy szeretteink megfertőződnek....

Léleképítő Április 02.

Ismeretlen ismerős

Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, URam, azokat, akik hozzád folyamodnak. Amennyire emberi tapasztalatból tudhatjuk: az élet ismeretlen utazás.

Felfedezés 2017. Szeptember 05.

Iránban találták meg Noé bárkáját

Egy bibliai leleteket kutató keresztény szervezethez tartozó texasi régészek múlt héten jelentették be, hogy az iráni Elburz hegységben rábukkantak Noé bárkájának roncsaira.

 
Természet

A teremtés csodái - Páratlan szépségű világunk 1. rész

2017. Március 04.

Amikor egy virág bimbózni kezd, sok vegyi változás megy végbe benne.A botanikusok a pigmentsejteket több csoportba sorolják: a klorofill zöld színt, a karotin sárgát, az antocián piros árnyalatot ad.

Egyedül Jézus!
2018. Október 02.
Mi az erősek…
Július 11.

Keresés a cikkekben