Léleképítő

 
Cím    Dátum 

Léleképítő 2020. November 11.

Hogyan halásszunk a jobb oldalon?

Egy első olvasatra elég rejtélyes tanácsot olvashatunk János evangéliuma utolsó fejezetében: Jézus – ekkor még ismeretlenként – azt tanácsolja az egész éjjel hiába fáradozó halász tanítványainak, hogy most vessék be a hálót a hajó jobb oldalánál, és találni fognak halat.

Léleképítő 2020. November 10.

Védekezve építünk és építve védekezünk

Akkor is nehéz idők voltak. Az erős falak a normális életet alapfelvételei voltak. Rablók, fosztogatók, „honfoglalók”, vadállatok számára a bekerítetlen város szabad prédát jelentett. Ezen kívül a falak a határokat, az identitást, az önrendelkezést, a szabadságot jelképezték.

Léleképítő 2020. November 07.

Élő kövek, vagy hol épületek?

Ti is, mint lelki kövek, élő kövek, épüljetek egybe egy lelki házzá...

Léleképítő 2020. November 05.

Nyugalom COVID idején

A vírushelyzet második hulláma többeket arra ösztönöz, hogy kerüljék a gyülekezési helyeket, másokat, hogy egyéb programokkal helyettesítsék az időszakot.

Léleképítő 2020. November 03.

Isten hatalmasabb...

Isten ereje a rendelkezésedre áll, ha Vele járod az utad. Ő minden helyzetnek, azoknak is, amiből ma győztesként szeretnél kijönni!

Léleképítő 2020. November 01.

Halottak napja. Feltámadás. Jézus visszajön.

Mert én immár megáldoztatom, és az én elköltözésem ideje beállott. Ama nemes harczot megharczoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam.

 
Léleképítő

Dobd messzire gondjaidat!

2020. Augusztus 06.

Ha alaposabban megvizsgáljuk ezt az igeszakaszt, többet mond el annál, hogy csupán bízzunk és reménykedjünk. Nem azt mondja, hogy mondjuk el a gondjainkat Istennek, és azt sem, hogy beszéljünk gondjainkról Istennel, hanem azt, hogy vessük a gondjainkat Istenre.

Isten házába mehetek
2020. Június 16.
Várni ÉLMÉNY
2020. Június 24.
Kedvező ajánlat
2020. Október 30.

Keresés a cikkekben