A fegyvertelen katona - Mel Gibson háborús drámájának feliratos előzetese Andrew Garfield fegyver nélkül indul háborúba, de így is hőssé válik.Kult, 2016. November 02. 2359

A fegyvertelen katona - Mel Gibson háborús drámájának feliratos előzetese

Megkapta első magyar feliratos előzetesét Mel Gibson új filmje, A fegyvertelen katona.

A történet szerint a második világháború idején egy amerikai katonai orvos, Desmon Doss fegyvertelenül indul a csatamezőre, ugyanis erkölcsi nézeteivel ellenkezik az emberölés. A férfi hőssé válik, amikor a háború legvéresebb, okinawai összecsapásában egyetlen elsütött fegyver nélkül hetvenöt ember életét menti meg, kiérdemelve ezzel a Kongresszus Becsület Érdemrendjét.

A produkció főszerepében Andrew Garfieldet láthatjuk majd, míg a további szerepeket olyan színészek alakítják, mint  Teresa PalmerSam WorthingtonHugo WeavingVince Vaughn.

A filmmel Gibson tíz évvel legutóbbi rendezését, az Apocalypto követően tér vissza a direktori székbe. A fegyvertelen katona jövő év januárjában debütál a hazai mozikban.


 
Kult

Egyedülálló mozifilm indult útnak Debrecenből

2016. November 03.

Elkészült az első magyar keresztény nagyjátékfilm, melyet egy adventista író és filmrendező, Czeily Tibor álmodott meg és vitt vászonra.

Keresés a cikkekben