Hozzávalók:
12 db babapiskóta,
6 db narancs,
40 dkg gesztenyemassza,
4 dl tejszín, rumaroma, eper a díszítéshez
Elkészítése:
A gesztenyemasszát 1 dl tejszínnel fellazítjuk, hozzáadjuk a rumaromát, a 3 dl tejszín keményre vert habját elfelezzük. A felét a masszához keverjük, a maradékot csillagcsöves nyomózsákba töltjük. A meghámozott narancsokat karikára vágjuk. A mély kelyheket kibéleljük narancsszelettel, megpúpozzuk gesztenyemasszával, a habzsákból tejszínhabrózsákat nyomunk rá, a közepére egy narancsszeletet illesztünk, mellé egy szem epret. 3-3 babapiskótával díszítjük még, kissé a krémbe nyomva.
2016. December 13.
Eléggé időigényes étel, de ha elkészítjük a tésztát, le lehet fagyasztani és akkor így gyorsan elkészülhet.