Narancsos-epres gesztenyekehely 4 főre



Recept, 2016. December 04. 1854

Narancsos-epres gesztenyekehely

Hozzávalók:
12 db babapiskóta,
6 db narancs,
40 dkg gesztenyemassza,
4 dl tejszín, rumaroma, eper a díszítéshez

Elkészítése:
A gesztenyemasszát 1 dl tejszínnel fellazítjuk, hozzáadjuk a rumaromát, a 3 dl tejszín keményre vert habját elfelezzük. A felét a masszához keverjük, a maradékot csillagcsöves nyomózsákba töltjük. A meghámozott narancsokat karikára vágjuk. A mély kelyheket kibéleljük narancsszelettel, megpúpozzuk gesztenyemasszával, a habzsákból tejszínhabrózsákat nyomunk rá, a közepére egy narancsszeletet illesztünk, mellé egy szem epret. 3-3 babapiskótával díszítjük még, kissé a krémbe nyomva.


 
narancs eper gesztenye kehely
Recept

Vegán gnocchi tejszínes-metélőhagymás szósszal és aszalt paradicsommal

2016. December 13.

Eléggé időigényes étel, de ha elkészítjük a tésztát, le lehet fagyasztani és akkor így gyorsan elkészülhet.

Tavaszi "macskasaláta" :-)
2016. December 01.
Pizzamuffin
2016. December 01.
Vegán saksuka
2016. December 21.

Keresés a cikkekben