Rizskása puding eper-málnaszósszal



Recept, Szerző: Dankóné R. Magdi - 2016. December 06. 2522

Rizskása puding eper-málnaszósszal

A Biorganik nagyon finom és egészséges instant kásákat forgalmaz, érdemes "nehezebb napokra" beszerezni, hogyha nincsen is idő, vagy ha éppen úton vagyunk, mégis jól induljon a nap. Mi egyik reggel rizskását ettünk mandulavajjal, datolyasziruppal  és gyümölcsökkel dúsítva, és mivel maradt, gondoltam, készítek belőle egy kis "pudingot" ami jó lesz pl. uzsonnára Fanninak. 

Hozzávalók:

15 dkg instant rizskása
víz
1-2 kis doboz citromos Sojade növényi gyümölcsjoghurt 
--
kb. 10 dkg eper
10 dkg málna

Elkészítés:

Az instant kását 80 fokos vízzel kikeverjük, és állni hagyjuk. Majd hozzáadjuk a növényi joghurtot, állagtól függően adjunk hozzá a joghurtból. Vizezett formába öntjük, majd tálaljuk. A szószt egyszerűen készítettem: a málnát és az epret roppanósra összefőztem kb 5 perc alatt. Ezzel locsoljuk meg tálaláskor. 

 


 
rizskása gyümölcsjoghurt eper málna puding
Recept

Tavaszi "macskasaláta" :-)

2016. December 01.

Fanni nagyon szereti az állatokat. :-)

Pizzamuffin
2016. December 01.
Vegán saksuka
2016. December 21.
Tavaszi "macskasaláta" :-)
2016. December 01.
Vegán isler
2017. Január 04.

Keresés a cikkekben