Isten kegyelme mindenre elégLéleképítő, Szerző: Gyetvai Gellért - Június 15. 86

Isten kegyelme mindenre elég

Időnként becsap bennünket a tudatunk, amikor azt érezteti velünk, hogy önmagunkban is lám, milyen nagyszerűek vagyunk.
Aztán ha áldásként szembe jön velünk Isten valósága, rádöbbenünk, hogy nélküle semmik vagyunk. És ekkor megértjük, hogy Isten kegyelmére van egyedül szükségünk, de az mindenre elég nekünk.


 

A szerzőről

Gyetvai Gellért

Dr. Gyetvai Gellért, nős, három gyermek apja. Teológiai diplomáját az Adventista Teológiai Főiskolán szerezte, majd a Kaposvári Egyetemen végzett kommunikáció szakos bölcsészként, később pedig az ELTE-n szociológusként. A Semmelweis Egyetemen szerzett PHD fokozattal lett a társadalomtudományok doktora. 25 éve ír cikkeket, illetve foglalkozik könyv- és lapkiadással. A különböző lapokban megjelent számos cikke, írása mellett több tudományos cikk és könyv szerzője. Kutatóként hosszú éveket töltött a cigányok vallásossága és a szociális ellátórendszer kutatásával. Családjával tárnokon él.

Április 19.Mire jó a járvány?Léleképítő
Május 08.A csodakrumpliLéleképítő
Május 26.Minden javadra vanLéleképítő
Június 15.Isten kegyelme mindenre elégLéleképítő
Július 04.Kulcs az IstenhezLéleképítő
Július 23.Különleges helyzetre különleges ajándékokLéleképítő

Léleképítő

Az Úr jósága

Tegnap, 20:52

Életemben, ha vissza gondolok sokszor voltam csüggedt és reményvesztett. Hagytam, hogy ezek az érzések hatalmukba kerítsenek és uralkodjanak rajtam. Biztos Te is voltál már úgy, hogy azt gondoltad feladod, mert nem látsz reményt és kiutat csak nehézségeket.

Keresés a cikkekben