easy web creator

A kiemelkedően sikeres családok 7 szokása

Willie és Elaine Oliver újra Magyarországon!

Élj át négy estét, amely teljesen megújítja a családi életedet és a legfontosabb emberi kapcsolataidról való gondolkodásodat!

Az előadók az Egyesült Államokból érkeznek. Dr. Willie Oliver lelkipásztor és családszociológus, Elaine pedig tanácsadó szakpszichológus és családterapeuta. 

Mobirise

Házaspárként az Adventista Családszolgálat világszervezetének vezetői, akik előadásaikkal párok és családok százezreit érintették már meg szerte a világon. Az év 365 napjából legalább 250-et az otthonuktól távol töltenek azért, hogy minél több emberrel ismertessék meg a boldog családi élet titkait. Együtt több könyv szerzői, valamint a "Real Family Talk" többszörösen kitüntetett tévés magazinműsor műsorvezetői.Willie és Elaine már járt nálunk 2017 májusában, amikor a 7 szokásból kettőt bemutattak. Az előadások felvételét teljes terjedelemben megnézheted itt:1. rész:

Tegyük a legfontosabbat az első helyre!2. rész: 

Mondjuk el szeretettel!

2018 áprilisában bemutatják a maradék 5 szokást, amelynek kialakításával a családi életedet soha nem látott magaslatokba emelheted!

Mobirise

2018.04.24.
18 órai kezdéssel

Kezdd a végén: lásd magad előtt a célt!
A win-win gondolkodás művészete

Mobirise

2018.04.25.
18 órai kezdéssel


Először te értsd meg a másikat – utána értesd meg magad!

Mobirise

2018.04.26.
18 órai kezdéssel


Az egész több, mint a részek összege:
1+1=3

Mobirise

2018.04.27.
18 órai kezdésselÉlezd meg a fűrészt!

A rendezvény díjtalan ezért a férőhelyek száma gyorsan fogy, nehogy lemaradj!

Honnan jön ez a 7 szokás dolog?

A 7 szokás modellt Stephen R. Covey dolgozta ki, aki hosszú évekig figyelte azokat az embereket, akik valami különös teljesítményt értek el az életükben, akik valóban megvalósították a bennük rejlő potenciált. Kutatásai során Covey 7 szokást azonosított, amelyet mindezeknél az embereknél megfigyelt. Az erről szóló könyve az 1989-es első megjelenése óta több mint 25 millió példányban kelt el világszerte. A személyiség- és jellemfejlesztés egyik legfontosabb forrásműveként használják.

A 7 szokást Covey családokra vonatkozóan is kidolgozta, hogy ezzel az egyének mellett a családokat is hozzásegítse önmaguk lehetséges legjobb változatának megvalósítására. A családi élet a szerző számára nagyon fontos volt, 2012-ben bekövetkezett haláláig harmonikus házasságban élt feleségével Sandrával. Kettejüknek 9 gyermeke és
52 unokája van.

Willie és Elaine Oliver személyesen ismerte Stephen Coveyt, közvetlenül tőle tanulta a sikeres családi élet 7 szokását.

Mobirise

Akkor is érteni fogom az előadásokat, ha nem tudok angolul?

Willie és Elaine angolul tartja az előadásokat, de természetesen mindent megteszünk azért, hogy te magyarul élvezhesd azokat. A kivetített szövegek magyar nyelvűek lesznek, emellett az előadásokat mondatról mondatra fordítjuk. 

(Elaine magyar hangja Vidó Csilla lesz, Willieé pedig Dr. Mihalec Gábor).

Egy rendezvény amerikai elóadókkal? Ez biztosan nagyon drága lesz!

Igen, ez valóban nagyon drága rendezvény lesz! Az előadók útiköltsége, szállodaköltsége, tiszteletdíja, a terembérlet költségei, a marketing kiadások... Mindez sokmillió forintos kiadást jelent, aminek természetesen meg kell térülnie. 
Ha mindezt a belépődíjakból szeretnénk fedezni, akkor csak önköltséggel számolva a részvétel fejenként 20.000.- forintba kerülne. 

Ám van egy egészen különleges ajánlatunk a számodra! 

A Hetednapi Adventista Egyház Családi Szolgálata komoly összeggel támogatja a rendezvényt, mert hisz abban, hogy tudatos odafigyeléssel és megfelelő változások beiktatásával minden család fejlődhet és elérheti önmaga legjobb változatát.

Emellett Willie és Elaine nemcsak, hogy lemondott a tiszteletdíjáról, de minden kapcsolatukat mozgósították azért, hogy támogatásokat szerezzenek, így még a rendezvény dologi kiadásainak egy részét is maguk finanszírozzák!

Mindez azt jelenti, hogy számodra a részvétel DÍJTALAN! Igen, jól olvastad, semmit sem kell fizetned, hogy részt vehess az április 24 és 27 között megtartásra kerülő 4 előadáson! A részvételhez csupán regisztrálnod kell és ezzel máris biztosítottad a helyedet az előadásokon. Egy dolgot azonban nyomatékosan kérünk tőled: Felelősen dönts! Akkor foglald le a helyedet, ha valóban el is jössz! A teremben összesen 400 férőhely van, és ha a helyek megtelnek, akkor a regisztrációt lezárjuk. Ha regisztrálsz és mégsem jössz el, az azt jelenti, hogy a széked üres lesz, miközben valaki más szívesen eljött volna, de már nem volt hely a számára. Kérlek kezeld ezt kellő együttérzéssel és körültekintéssel.

Nézd meg Wililie és Elaine személyes köszöntőjét!

Már csak egy lépésre vagy attól, hogy találkozz Willie-vel és Elaine-el

Jelentkezz Most!


A megadott adatokat bizalmasan kezeljük az advédelmi irányelveink szerint. 

Nagyon várjuk a találkozást!

Az előadások minden este 18 órakor kezdődnek a Lurdy Ház 6-os termében