Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig - vegetáriánus szakácskönyv tej és tojásallergiásoknak is

Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig - vegetáriánus szakácskönyv tej és tojásallergiásoknak is

Szakácskönyv

Tartalomból kedvcsinálónak:
Ételízesítõk – vegeta, ajvár
Egytálételek – töltött sült paprika, padlizsános muszaka, prója
Fõételek – Paradicsomos töltött káposzta, varenyik, szilvás gombóc
Fasírtok – hajdinás fasírt, lencse fasírt, tofu fasírt, kremzli
Raguk – zöldséges ragu wokban, zöldbab pörkölt
Levesek – galuska, vargánya leves, bableves, póréhagyma leves
Pástétomok – padlizsánkrém, fokhagymás sárgarépa kence
Saláták – orosz shuba saláta, avokádó saláta, sült paprikás saláta
Sós és édes sütemények – kókuszos rizsfelfújt erdei gyümölccsel
Kenyér – burgonyás kenyér, hajdinás kenyér, magos zsemle
Italok – reggeli sheak, gyümölcsös sheak, nyári hûsítõ
Több, mint száz színes fotóval illusztrált recept!