Keresés

világ

világ


Könyv
Egy megbízható tanácsadó egyszerű válaszai házasságról, szexről és gyermeknevelésről. "Ajánlom mindazoknak is, akik még hisznek abban, hogy a családi élet lehet izgalmas és teljességet adó - és különösen azoknak, akik azt mondják: bárcsak tudnának hinni ebben. Jelentsenek ezek a történetek számukra ugyanolyan sokat, mint amennyit nekem jelentettek."
Könyv
Az örömöt is tanulni kell, hiszen miután megszülettünk, állni, menni, beszélni, viselkedni is tanulunk. Örülni az élet iskolájában lehet megtanulni. Amikor a világra jöttünk-örömre születtünk, és emberré válásunk akkor fejezõdik be, amikor megtanuljuk azt, amit Pál köt a lelkünkre: „Mindenkor örüljetek” (I Thess 5,16 )
Könyv
A könyv célja: - hogy bemutassa a táplálkozás és más életmódtényezõk egészségre gyakorolt hatását. - hogy rávilágítson, hogyan elõzhetõk meg szinte teljesen, illetve hogyan kezelhetõk bizonyos mindennapos (és néha egészen különleges) betegségek életmódváltoztatással gyógyszerek és mellékhatások nélkül. - hogy megnyugvást adjon, és növelje az olvasó életszeretetét, elvezetve azon életmód-változtatásokhoz, melyek összhangban vannak az idõtlen bibliai elvekkel és a modern tudomány elveivel egyaránt. - hogy a benne közölt ismeretanyagot tudományos kutatásokra alapozza. Kiemelkedve a vélemények és divathóbortok világából szilárd, megbízható tényeket ismertet. - hogy megbízható, jól dokumentált forrásról gondoskodjon, hogy hasznos, modern információkat nyújtson az egészségügyi dolgozóknak, és segítségükre legyen az emberek nevelésében.
Könyv
Meglepõ tények, természetes gyógymódok. A könyv témája a cukorbetegség és az alacsony vércukorszint tünetegyüttes. Az elmúlt néhány évben számos új ismeret látott napvilágot a cukorbetegséggel kapcsolatban. A kutatók felismerték, hogy mind a magas, mind az alacsony vércukorszinten úrrá lehetünk életmódunk megváltoztatásával.
Könyv
A kis kötet a 2015 év — Generál Konferencia által ajánlott — missziós könyve. Tudományos szempontból világít rá, mennyire az egész ember jólétén fáradozott egykor Jézus Krisztus, és ugyanezt várja el népétõl is. Miközben a holisztikus egészség-szemlélet még csak most kezd lendületet venni a világ országainak egészségügyi ellátásában, elmondhatjuk, hogy a hetednapi adventisták már régóta ezt képviselik....
Könyv
Ez a könyv egy új világba kalauzol bennünket. Királyi rangot ad a tiszta víznek - Megérteti velünk, hogy az életmódunktól függ az egészségünk - A Dr. Tiszta Víz a következõ kérdésekre keresi a választ. - Miért a legcsodálatosabb gyógyszer a tiszta víz? - Milyen szerepet játszik a víz a betegségek megelõzésében? ...
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.