Keresés

recept

recept


Cikk
Annak ellenére, hogy mindenki tisztában van a testmozgás egészséges életmódban betöltött szerepével, az emberek többsége mégsem hajlandó ezt megvalósítani, még ha elméletben egyetért is vele...
Cikk
Jézus Jeruzsálemben járt. Valószínűleg éppen a templomszentelés ünnepe volt. A város tele volt közelről és távolról idesereglett vándorokkal. Papok és léviták, farizeusok és sadduceusok...
Cikk
Ha összeszednénk a mentálhigiénia témakörében valaha írt valamennyi mértékadó cikket - ha ezeket összedolgoznánk, kifinomítanánk, és megszabadítanánk a fölösleges szavaktól...
Cikk
Szokott-e Ön régi könyveket lapozgatni? Ha igen, miért? Lehet, hogy műgyűjtő vagy tiszteli az ősök hagyatékát, de szinte biztos, hogy nem ezekből frissíti az ismereteit.
Könyv
A modern orvostudomány legnagyobb problémája a betegek nevelése és motiválása az egészséges életmód gyakorlására. Ez a könyv pontosan ezt a feladatot végzi el lenyûgözõ, ugyanakkor egyértelmû és komoly fogalmazásmód segítségével. Tartalmas, mindenki számára érthetõ nyelvezetû könyv!
Könyv
Tartalomból kedvcsinálónak: Ételízesítõk – vegeta, ajvár Egytálételek – töltött sült paprika, padlizsános muszaka, prója Fõételek – Paradicsomos töltött káposzta, varenyik, szilvás gombóc Fasírtok – hajdinás fasírt, lencse fasírt, tofu fasírt, kremzli Raguk – zöldséges ragu wokban, zöldbab pörkölt Pástétomok – padlizsánkrém, fokhagymás sárgarépa kence Saláták – orosz shuba saláta, avokádó saláta, sült paprikás saláta Sós és édes sütemények – kókuszos rizsfelfújt erdei gyümölccsel Kenyér – burgonyás kenyér, hajdinás kenyér, magos zsemle Több, mint száz színes fotóval illusztrált recept!
Könyv
Ez a könyv táplálkozási ismereteket ad egészségeseknek és betegeknek. A receptgyűjtemény diabéteszben, elhízásban, szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek ad segítséget.
Könyv
Miért ajánlatos törődnünk a táplálkozásunkkal? Testünk minden sejtjét az az étel alkotja, amelyet elfogyasztunk, s a táplálék a szervezetünk működésének energiaforrása.
Könyv
Mit mond a Biblia az egészséges táplálkozásról? Mit teremtett Isten az ember legfőbb eledeléül?