Keresés

gyógyszer

gyógyszer


Cikk
Régóta ismert, hogy az ún. mediterrán étrend, amely többek között igen gazdag olívaolajban, rendkívül egészséges, és számos megbetegedés kockázatát jelentősen csökkenti.
Könyv
Jelenleg nem kapható.
Könyv
A könyv célja: - hogy bemutassa a táplálkozás és más életmódtényezõk egészségre gyakorolt hatását. - hogy rávilágítson, hogyan elõzhetõk meg szinte teljesen, illetve hogyan kezelhetõk bizonyos mindennapos (és néha egészen különleges) betegségek életmódváltoztatással gyógyszerek és mellékhatások nélkül. - hogy megnyugvást adjon, és növelje az olvasó életszeretetét, elvezetve azon életmód-változtatásokhoz, melyek összhangban vannak az idõtlen bibliai elvekkel és a modern tudomány elveivel egyaránt. - hogy a benne közölt ismeretanyagot tudományos kutatásokra alapozza. Kiemelkedve a vélemények és divathóbortok világából szilárd, megbízható tényeket ismertet. - hogy megbízható, jól dokumentált forrásról gondoskodjon, hogy hasznos, modern információkat nyújtson az egészségügyi dolgozóknak, és segítségükre legyen az emberek nevelésében.
Könyv
A természetes vérnyomás-beállítás és a gyógyszermentes életmód teljes programja. A magas vérnyomás gyakori, ám annál rejtélyesebb probléma férfiak és nõk, idõsek és fiatalabbak körében egyaránt. Ha magas a vérnyomásunk, általában azt a javaslatot kapjuk, hogy szedjünk ellene gyógyszereket, szorítsuk korlátok közé a fizikai aktivitásunkat, és tanuljunk meg együtt élni ezzel a betegséggel. Vajon csakugyan elegendõ az orvosságokra hagyatkoznunk a magasvérnyomás-betegség esetében?  
Könyv
Ez a könyv egy új világba kalauzol bennünket. Királyi rangot ad a tiszta víznek - Megérteti velünk, hogy az életmódunktól függ az egészségünk - A Dr. Tiszta Víz a következõ kérdésekre keresi a választ. - Miért a legcsodálatosabb gyógyszer a tiszta víz? - Milyen szerepet játszik a víz a betegségek megelõzésében? ...