Keresés

biblia

biblia


Könyv
A szülõ és gyermek kapcsolatában sok konfliktusforrás lehet. Ez különösen akkor okoz sok problémát, ha a szülõ példamutatása hiányzik. A címben foglalt bibliai idézet arra buzdítja a szülõket, hogy az Istennel átélt személyes tapasztalataikat adják át fiaiknak, leányaiknak.
Könyv
Van valami megkülönböztetõen egyedi és újszerû ebben a kézikönyvben. Nem csupán az evangéliumi megközelítés egyedülálló és teljes mértékben bibliai alapokon álló, hanem figyelemre méltóan hatékony szerepe van abban is, hogy teljes családokat vezessen Krisztushoz és az egyházi közösségbe.
Könyv
A teremtéskor Isten célja szervezetünkkel az volt, hogy megdicsõítsük õt. Mivel lehetne jobban dicsõíteni, mint azzal, hogy gondozzuk, ápoljuk védjük ezt a felbecsülhetetlen ajándékot. Az író e könyvön keresztül megpróbálja megtanítani nekünk ennek módját a Jelenések könyve 14. fejezete összefüggéseiben. Ez talán elsõre meglepõ. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az egészség nem egyszerûen a hosszú és boldog élet elõsegítõje, hanem komoly bibliai összefüggésekkel is bír.
Könyv
Mit tehetünk a csontritkulás megelõzéséért? Tartalom: - Hogyan mûködnek a csontjaink? - Mi okozza a csontritkulást? - Életmóddal a csontok egészségéért! - A táplálkozás szerepe a csontritkulás megelõzésében - A testmozgás szerepe a csontritkulás megelõzésében - A szenvedélybetegségek szerepe a csontritkulás kialakulásában - A bibliai életmód és a csontritkulás
Könyv
Elden M. Chalmers magyarul elõször megjelenõ könyve hiánypótló mû, amelyet igényesség, magas szakmai színvonal, laikusan egyszerû, aforizmaszerû megfogalmazások jellemeznek. Szakszerû, ugyanakkor közérthetõ. Pszichotechnikai tanácsai a legújabb kutatási eredményeken alapulnak, a nem szakember olvasó számára is jól hasznosíthatók. Megközelítésmódja, metafizikai háttere igen figyelemreméltó, hiszen biblikus szemléletû, tudományos igényû szakkönyv nagyon kevés van forgalomban. Széles körû érdeklõdésre tarthatnak számot alternatív terápiás javaslatai, az érvényben levõ sémák, protokollok mellett/helyett bibliai hivatkozásokkal. A könyv tanulmányozása során feltárul elõttünk a bibliai, legmagasabb szintû logikai rend.
Könyv
A könyv célja: - hogy bemutassa a táplálkozás és más életmódtényezõk egészségre gyakorolt hatását. - hogy rávilágítson, hogyan elõzhetõk meg szinte teljesen, illetve hogyan kezelhetõk bizonyos mindennapos (és néha egészen különleges) betegségek életmódváltoztatással gyógyszerek és mellékhatások nélkül. - hogy megnyugvást adjon, és növelje az olvasó életszeretetét, elvezetve azon életmód-változtatásokhoz, melyek összhangban vannak az idõtlen bibliai elvekkel és a modern tudomány elveivel egyaránt. - hogy a benne közölt ismeretanyagot tudományos kutatásokra alapozza. Kiemelkedve a vélemények és divathóbortok világából szilárd, megbízható tényeket ismertet. - hogy megbízható, jól dokumentált forrásról gondoskodjon, hogy hasznos, modern információkat nyújtson az egészségügyi dolgozóknak, és segítségükre legyen az emberek nevelésében.
Könyv
Mit mond a Biblia az egészséges táplálkozásról? Mit teremtett Isten az ember legfőbb eledeléül? 
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.
Videó
Gyere, ahogy vagy! A Hetednapi Adventista Egyház műsora.