A fegyvertelen katona - Mel Gibson háborús drámájának feliratos előzetese Andrew Garfield fegyver nélkül indul háborúba, de így is hőssé válik.Kult, 2016.11.02 19:32 991

A fegyvertelen katona - Mel Gibson háborús drámájának feliratos előzetese

Megkapta első magyar feliratos előzetesét Mel Gibson új filmje, A fegyvertelen katona.

A történet szerint a második világháború idején egy amerikai katonai orvos, Desmon Doss fegyvertelenül indul a csatamezőre, ugyanis erkölcsi nézeteivel ellenkezik az emberölés. A férfi hőssé válik, amikor a háború legvéresebb, okinawai összecsapásában egyetlen elsütött fegyver nélkül hetvenöt ember életét menti meg, kiérdemelve ezzel a Kongresszus Becsület Érdemrendjét.

A produkció főszerepében Andrew Garfieldet láthatjuk majd, míg a további szerepeket olyan színészek alakítják, mint  Teresa PalmerSam WorthingtonHugo WeavingVince Vaughn.

A filmmel Gibson tíz évvel legutóbbi rendezését, az Apocalypto követően tér vissza a direktori székbe. A fegyvertelen katona jövő év januárjában debütál a hazai mozikban.


 
Kult

Egyedülálló mozifilm indult útnak Debrecenből

2016.11.03 12:16

Elkészült az első magyar keresztény nagyjátékfilm, melyet egy adventista író és filmrendező, Czeily Tibor álmodott meg és vitt vászonra.

Aktuális programok a közeledben