Narancsos-epres gesztenyekehely 4 főre



Recept, 2016. December 04. 1887

Narancsos-epres gesztenyekehely

Hozzávalók:
12 db babapiskóta,
6 db narancs,
40 dkg gesztenyemassza,
4 dl tejszín, rumaroma, eper a díszítéshez

Elkészítése:
A gesztenyemasszát 1 dl tejszínnel fellazítjuk, hozzáadjuk a rumaromát, a 3 dl tejszín keményre vert habját elfelezzük. A felét a masszához keverjük, a maradékot csillagcsöves nyomózsákba töltjük. A meghámozott narancsokat karikára vágjuk. A mély kelyheket kibéleljük narancsszelettel, megpúpozzuk gesztenyemasszával, a habzsákból tejszínhabrózsákat nyomunk rá, a közepére egy narancsszeletet illesztünk, mellé egy szem epret. 3-3 babapiskótával díszítjük még, kissé a krémbe nyomva.


 
narancs eper gesztenye kehely
Recept

Vegán saksuka

2016. December 21.

Nagyon finom egytálétel, melyet több nemzet is nemzeti ételként fogyaszt. Mi is megkóstoltuk. Tulajdonképpen egy felturbózott lecsóról van szó.

Vegán isler
2017. Január 04.
Pizzamuffin
2016. December 01.
Vaníliás-mazsolás csiga
2016. December 01.
Tavaszi "macskasaláta" :-)
2016. December 01.
Vegán saksuka
2016. December 21.

Keresés a cikkekben

Aktuális programok a közeledben