Rizskása puding eper-málnaszósszal



Recept, Szerző: Dankóné R. Magdi - 2016. December 06. 2675

Rizskása puding eper-málnaszósszal

A Biorganik nagyon finom és egészséges instant kásákat forgalmaz, érdemes "nehezebb napokra" beszerezni, hogyha nincsen is idő, vagy ha éppen úton vagyunk, mégis jól induljon a nap. Mi egyik reggel rizskását ettünk mandulavajjal, datolyasziruppal  és gyümölcsökkel dúsítva, és mivel maradt, gondoltam, készítek belőle egy kis "pudingot" ami jó lesz pl. uzsonnára Fanninak. 

Hozzávalók:

15 dkg instant rizskása
víz
1-2 kis doboz citromos Sojade növényi gyümölcsjoghurt 
--
kb. 10 dkg eper
10 dkg málna

Elkészítés:

Az instant kását 80 fokos vízzel kikeverjük, és állni hagyjuk. Majd hozzáadjuk a növényi joghurtot, állagtól függően adjunk hozzá a joghurtból. Vizezett formába öntjük, majd tálaljuk. A szószt egyszerűen készítettem: a málnát és az epret roppanósra összefőztem kb 5 perc alatt. Ezzel locsoljuk meg tálaláskor. 

 


 
rizskása gyümölcsjoghurt eper málna puding
Recept

Vegán saksuka

2016. December 21.

Nagyon finom egytálétel, melyet több nemzet is nemzeti ételként fogyaszt. Mi is megkóstoltuk. Tulajdonképpen egy felturbózott lecsóról van szó.

Pizzamuffin
2016. December 01.
Vegán isler
2017. Január 04.

Keresés a cikkekben