Rizskása puding eper-málnaszósszal



Recept, Szerző: Dankóné R. Magdi - 2016.12.06 21:51 670

Rizskása puding eper-málnaszósszal

A Biorganik nagyon finom és egészséges instant kásákat forgalmaz, érdemes "nehezebb napokra" beszerezni, hogyha nincsen is idő, vagy ha éppen úton vagyunk, mégis jól induljon a nap. Mi egyik reggel rizskását ettünk mandulavajjal, datolyasziruppal  és gyümölcsökkel dúsítva, és mivel maradt, gondoltam, készítek belőle egy kis "pudingot" ami jó lesz pl. uzsonnára Fanninak. 

Hozzávalók:

15 dkg instant rizskása
víz
1-2 kis doboz citromos Sojade növényi gyümölcsjoghurt 
--
kb. 10 dkg eper
10 dkg málna

Elkészítés:

Az instant kását 80 fokos vízzel kikeverjük, és állni hagyjuk. Majd hozzáadjuk a növényi joghurtot, állagtól függően adjunk hozzá a joghurtból. Vizezett formába öntjük, majd tálaljuk. A szószt egyszerűen készítettem: a málnát és az epret roppanósra összefőztem kb 5 perc alatt. Ezzel locsoljuk meg tálaláskor. 

 


 
rizskása gyümölcsjoghurt eper málna puding
Recept

Vegán gnocchi tejszínes-metélőhagymás szósszal és aszalt paradicsommal

2016.12.13 21:57

Eléggé időigényes étel, de ha elkészítjük a tésztát, le lehet fagyasztani és akkor így gyorsan elkészülhet.

Pizzamuffin
2016.12.01 21:37
Vegán saksuka
2016.12.21 16:07
Vegán isler
2017.01.04 09:15

Aktuális programok a közeledben